Cruise met een mobiliteitsbeperking

Wat is er niet heerlijker ontspannen dan bootreizen, verre landen bezoeken en toch mobiel zijn met de scootmobiel als er excursies worden gemaakt. Wij hebben als ervaringsdeskundige zelf onze eerste cruise gemaakt met de Holland Amerika Line. (HAL). Alles was Top geregeld en verzorgd. U kunt uw mobiliteitsvoorziening meenemen, maar…u dient wel uw mobile voorziening in uw hut te plaatsen!

Er zijn enkele rolstoelhutten waarin alle voorzieningen zijn voor mensen met een functie beperking. Overal op de boot kunt u zich vrij rondbewegen met uw mobiliteitvoorziening en er zijn minimaal 8 liften aan boord, afhankelijk van de grote van het schip. Wilt u ook eens totaal verzorgd worden? Boek dan een cruise vakantie.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten daar een cruise vakantie voor iedereen betaalbaar is! Vaak bent u in een Hotel duurder uit als u ook alle extra kosten rekend.

Cruise Travel of www.zeetours.nl maakt het voor u mogelijk. Zeetours is de nummer 1 in cruise vakantie en staat goed en vertrouwd bekend!