Kymco scootmobielen

Tegenwoordig kun je ook een Kymco scootmobiel kopen. Kymco maakte voorheen alleen normale scooters, maar sinds kort hebben ze hun assortiment flink uitgebreid met elektrische scootmobielen. De scootmobielen van Kymco hebben met name 4 wielen. Het zijn dus vierwiel scootmobielen. Scootmobielen worden tevens gehandicaptenvoertuigen en invalidenvoertuigen genoemd. Het zijn dus dezelfde vierwielers met dezelfde regelgeving. In het kort heb je dus geen rijbewijs nodig of helm, en dien je minimaal 16 jaar oud te zijn voor modellen die sneller dan 10 kilometer per uur kunnen rijden.

Kymco heeft een groot assortiment aan scootmobielen

Van het merk Kymco kun je een scootmobiel kopen met 4 wielen, en op dat vlak heb je veel keuze. Ze hebben kleine compacte scootmobielen waarbij je het ene model eenvoudig uit elkaar kunt halen (Kymco Mini LS), of eenvoudig kunt laten opvouwen (Kymco K-Lite). Zo kun je ze eenvoudig meenemen in de auto zodat je werkelijk overal mobiel bent.

kymco-mini-ls-scootmobiel-opvouwbaar-kan-uit-elkaar
Kymco Mini LS

 

Kymco K-lite
Kymco K-lite

Grotere Kymco scootmobiel modellen

Daarnaast kun je grotere en comfortabelere scootmobielen kopen waaronder de Kymco Agility, Kymco Maxer, Kymco Midi XLS, Kymco Maxi XLS, en Kymco New Super 8.

Het verschil zit het vooral in de luxe attributen, de mogelijkheden, het comfort, en het rijbereik. Qua snelheid ligt de range tussen de 10 en 15 kilometer per uur. De Kymco Maxer Snel is een model die zelfs 19 kilometer per uur kan halen, en dat is voor een 4 wiel gehandicaptenvoertuig behoorlijk snel.

kymco-agility-scootmobiel-4-wielen
Kymco Agility
kymco-maxer-scootmobiel-4-wielen
Kymco Maxer
kymco-maxi-xls-scootmobiel
Kymco Maxi XLS
kymco-midi-xls-scootmobiel
Kymco Midi XLS

Wat kost een Kymco scootmobiel?

Wat een Kymco scootmobiel kost hangt van het model af. Zo heb je goedkope scootmobielen, maar ook wat duurdere, en dan kom je terecht bij de luxere modellen.

Richtprijs voor de Kymco scootmobielen:

  • Kymco Agility = €3949
  • Kymco Maxer = €4149
  • Kymco Maxer Snel (19km p/u) = €4449
  • Kymco Maxi XLS = €3749
  • Kymco Midi XLS = €3149
  • Kymco New Super 8 = €2849
  • Kymco K-Lite = €3199
  • Kymco Mini LS = €1999

Kymco scootmobiel kopen

Je hebt 3 wiel scootmobielen en 4 wiel scootmobielen. Zoek je een 4 wiel model, dan kun je een Kymco scootmobiel kopen. Vind je een goede deal ook interessant, dan kun je op zoek gaan naar de beste online deal voor een Kymco scootmobiel. Zo ben je verzekert van de beste internet prijs!