Nieuws

Snelste scootmobiel van Nederland – For Motion Fourty-5

Heb je ooit een voertuig willen hebben dat niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook op maat kan worden gemaakt voor jouw unieke behoeften? Maak kennis met de snelste scootmobiel van Nederland, de For Motion Fourty-5! Deze scootmobiel 45 km/h brengt een mix van technologische innovatie en stijlvol design. Denk aan mobiliteit op een hoger niveau!

Snelste scootmobiel van Nederland - For Motion Fourty-5

Stel je voor dat je de frisse lucht inademt terwijl je met een heerlijke 45 km/h door de stad of het platteland zweeft, zonder je zorgen te maken over files of parkeerproblemen. Ja, de For Motion Fourty-5 is een van de scootmobielen 45 km die je leven zullen veranderen!

De kracht achter de For Motion Fourty-5

Twee motoren van 800 watt

Met twee krachtige 800 watt motoren onder de kap, biedt de For Motion Fourty-5 een ongeëvenaarde rijervaring. Het is alsof je een ruimteschip bestuurt! Dit is niet zomaar een scootmobiel; dit is een 45km/h scootmobiel die je naar nieuwe hoogten tilt.

Onafhankelijke wielophanging

De For Motion Fourty-5, een van de snelste scootmobielen op de markt, heeft onafhankelijke wielophanging voor en achter. Dit zorgt voor een soepele rit, zelfs op oneffen terrein. Geen schokken en schudden, alleen een vlotte rit als op wolken!

Schijfremmen en veiligheid

Met de schijfremmen voor en achter van deze mobiliteitsscooter 45 km/h, kun je erop vertrouwen dat je altijd snel en veilig tot stilstand komt. Vooral in het drukke stadsverkeer is het van cruciaal belang om te weten dat je remmen het werk aankunnen.

Prestaties en rijervaring

Verbazingwekkende accuduur en bereik

Met een 60amp 60volt accu biedt de For Motion Fourty-5 een indrukwekkend bereik van meer dan 100km. Dit is de snelste mobiliteitsscooter die je ver brengt. Of je nu door de stad cruist of geniet van een lange rit in de natuur, de Fourty-5 zorgt dat je er komt.

Topsnelheid en comfort

Met de For Motion Fourty-5, die een waanzinnige topsnelheid van 45 km/h heeft zonder helmplicht, ben je in no-time op je bestemming. Dit is niet zomaar een van die 45 km scootmobielen; het is DE snelste scootmobiel van Nederland. Met de drie standenschakelaar kun je kiezen hoe je wilt cruisen. Snel, comfortabel, of zuinig – het is aan jou!

De aanpasbaarheid voor alle soorten rijders

Aanpasbaarheid voor mensen met een handicap

De Fourty-5 is niet alleen een scootmobiel 45 km/h, het is een voertuig dat aangepast kan worden voor mensen met een handicap. Met opties zoals voetgas, voetrem, duimgas en een draaibare stoel, wordt rijden comfortabel en moeiteloos.

Extra comfort met stoelverwarming

Wanneer de kou toeslaat, biedt de stoelverwarming van de Fourty-5 een warme omhelzing. Geen zorgen over rillen tijdens die koude ochtenden. Dit is het toppunt van comfort in scootmobielen 45 km.

Extra opties voor personalisatie

Bagage en opslagoplossingen

Van een koffer tot een achterdrager en rolstoeldrager, de For Motion Fourty-5 biedt verschillende opslagopties. Je zult altijd genoeg ruimte hebben voor alles wat je nodig hebt.

Bescherming tegen de elementen

Met een overdekte optie, windscherm, beenkleed, en meer, is de Fourty-5 klaar voor elk weer. Het houdt je beschermd en comfortabel tijdens je avonturen.

Prijs en waar voor je geld

Introductieaanbieding

Voor slechts €7499 als introductieprijs, is de For Motion Fourty-5 een deal die je niet wilt missen. Denk aan de mogelijkheden, de avonturen en de vrijheid die deze snelste scootmobiel van Nederland je biedt.

Waarom de For Motion Fourty-5 de juiste keuze is

De For Motion Forty-5 combineert kracht, stijl, en veelzijdigheid. Of je nu op zoek bent naar een scootmobiel voor dagelijks gebruik of een aangepast voertuig voor extra mobiliteit, de Fourty-5 heeft het allemaal. Maak de keuze voor vrijheid, comfort en avontuur.

Veelgestelde vragen

1.Wat is de topsnelheid van de For Motion Fourty-5?

De topsnelheid is 45 km/u, en er is geen helmplicht.

2.Kan de For Motion Fourty-5 worden aangepast voor mensen met een handicap?

Ja, het kan worden aangepast met voetgas, voetrem, duimgas en een draaibare stoel.

3.Wat is het bereik van de accu?

De For Motion Fourty-5 heeft een bereik van meer dan 100km op een volle accu.

4.Welke extra opslagopties zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende opslagopties, waaronder een koffer, achterdrager, en rolstoeldrager.

5.Is er een speciale aanbieding voor de For Motion Fourty-5?

Ja, er is een introductieprijs van €7499, in plaats van de normale prijs van €7999.