Scootmobiel kopen in Almere

Of je nu in het centrum woont of ergens in de buitenwijken, veel vervoermiddelen zijn nét niet praktisch. Autorijden is duur en niet altijd veilig, scooters en fietsen zijn ook niet voor iedereen geschikt. Het openbaar vervoer is onpraktisch en steeds een lift vragen aan vrienden is niet fijn. Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een scootmobiel kopen in Almere. Dit vervoermiddel staat altijd voor je klaar met een opgeladen accu, om je naar iedere gewenste bestemming te brengen. Dit is ideaal voor gehandicapten, toch mag iedereen van zestien jaar of ouder op deze voertuigen rijden. Hoe dit werkt, wat er mogelijk is en wat het verschil is tussen een scootmobiel leasen in Almere of IN3 betalen lees je op deze pagina van Scootmobiel Belang. Je mag natuurlijk ook direct een kijkje nemen in onze webshop.

Scootmobiel kopen? Dit moet je weten?

 

  • De minimumleeftijd voor scootmobielen is zestien jaar (voor de meeste types).
  • Je mag rijden op het fietspad, de rijbaan (binnen de bebouwde kom), op de stoep én in de winkel.
  • Een rijbewijs is niet verplicht, de bediening is zeer eenvoudig.
  • Naast modellen op drie wielen zijn er ook uitvoeringen met vier wielen.
  • Tanken hoeft niet, opladen doe je gewoon thuis.
  • Met levering aan huis profiteer je online van lage prijzen en volledige service.

 

Volop keuze in scootmobielen

Dit gehandicaptenvoertuig is niet exclusief voor mensen met een beperking. Iedereen van zestien jaar of ouder mag hier op rijden. Daarom is er ook zoveel mogelijk, en lopen de prijzen flink uiteen. Wij hebben gekozen voor verschillende merken die goed scoren op zowel kwaliteit als scherpe prijzen. Naast basismodellen zijn er nog vele opties zodat je alleen maar betaalt voor de zaken waar je echt behoefte aan hebt. Populaire merken op dit moment zijn Scooty, BTC, Move en IVA. De huidige modellen zijn trendy, veilig en praktisch in gebruik. Wanneer de standaard accu niet voldoende kilometers biedt dan kunnen we direct een meer krachtige accu plaatsen. Een regenhoes of mandje voor boodschappen is uiteraard ook mogelijk.

 

Aangepast op persoonlijke voorkeuren

Zeker bij een scootmobiel kopen is er vaak behoefte aan maatwerk oplossingen. Iemand die slecht ter been is bijvoorbeeld, of gewrichtsklachten heeft. Zo kunnen we de standaard gashendel aanpassen voor duimbediening of een voetrem installeren. Onze Nipponia aanpasbare scootmobiel levert nog veel meer mogelijkheden zoals een optionele kapiteinsstoel die kan draaien om de instap te vereenvoudigen. Dit soort aanpassingen zijn direct mogelijk maar vaak ook later te installeren. Bij het uitvoeren van aanpassingen direct bij aanschaf kunnen de kosten wel voordeliger uitpakken.

 

Scootmobiel kopen Almere

Wat betreft de kosten bij aanschaf bieden we diverse mogelijkheden. Ook is het mogelijk om een tegemoetkoming in de kosten te krijgen via WMO en PGB. Standaard bieden wij deze mogelijkheden.

 

  • Direct betalen: Dit kan bij ons in de winkel door te pinnen of heel eenvoudig via iDeal in de webshop. Omdat we door heel Nederland leveren kun je vrijwel alles regelen via onze website wanneer dit uitkomt.
  • Uitgesteld betalen: IN3 staat voor in drie termijnen betalen. Dit is geen lening en er komt ook geen rente bij. We delen het bedrag in drie delen zodat je de kosten over enkele maanden kunt spreiden. Lees op onze website wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn.
  • Leasen: Spreid je de kosten liever nog verder uit? Dan kun je bij ons ook een scootmobiel leasen in Almere. Je kunt zelf kiezen voor een termijn van één tot zes jaar. Zo betaal je wellicht slechts enkele tientjes per maand!

 

Hoe werkt WMO en PGB?

Met onze flexibele betaalopties maken we de aanschaf van scootmobielen voor iedereen betaalbaar. Wanneer je om specifieke redenen behoefte hebt aan persoonlijk vervoer dan kom je misschien wel in aanmerking voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Je kunt hiervoor een aanvraag doen bij de gemeente. Wanneer je een Persoonsgebonden Budget toegekend krijgt dan kun je dit direct in onze webshop besteden. Mocht je hiervoor een offerte nodig hebben neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

Levering, onderhoud én reparatie in Almere

We leveren door heel Nederland en hebben meerdere servicepunten voor reparatie en onderhoud. Met onze praktische pickup & return service is het mogelijk om het voertuig op te laten halen aan huis, na de werkzaamheden brengen we dit vervoermiddel weer netjes terug. Zo hoef je zelf geen transport te regelen. Naast schadeherstel en onderdelen vervangen bij slijtage is het ook mogelijk om controles uit te laten voeren en de accu te balanceren. Hierbij worden de accucellen gekalibreerd wat een positieve uitwerking heeft op de actieradius. Ook kan dit de vervanging van de accu lange tijd uitstellen waarmee je kosten kunt besparen.