Scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn

Scootmobielen vallen onder de gehandicaptenvoertuigen. Dat heeft voordelen, ook als je niet gehandicapt bent! Een scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn is interessanter dan ooit! Niet alleen leveren wij de beste merken, we hanteren ook nog eens zeer scherpe prijzen. Voor service en onderhoud kun je uiteraard bij ons terecht, zo rijd je jarenlang zorgeloos op je eigen scootmobiel. Je kunt online bestellen of even langskomen in de winkel. In onze webshop kun je direct alle opties bekijken voordat je een beslissing maakt.

 

alphen aan den rijn scootmobiel kopen

 

Zo kom je nog eens ergens!

Waar je kom je met een scootmobiel in Alphen aan den Rijn? Overal waar je maar wilt! Wist je dat er modellen zijn die tot wel 25 km/u kunnen rijden? En dat je hier geen rijbewijs voor nodig hebt? Met onze collectie drie- of vierwielers ben je mobieler dan ooit tevoren, daarnaast kun je veilig in het verkeer rijden met optimaal comfort. Je mag zelfs buiten de bebouwde kom op het fietspad rijden, binnen de bebouwde kom kies je zelf voor de rijbaan of het fietspad. Ook mag je op de stoep rijden zolang je hier de begrenzer op maximaal 6 km/u afstelt. Je mag dan ook in de winkel rijden waar dit mogelijk is. Een scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn biedt je meer mogelijkheden dan je voor mogelijk zult houden.

Welk model is geschikt voor mij?

Wil je graag een scootmobiel kopen of leasen in Alphen aan den Rijn maar weet je niet welk model aansluit op jouw wensen? Je kunt een afspraak maken om langs te komen in onze winkel, we adviseren je eerst om in onze webshop te kijken. Daar vind je alle merken en modellen met een lijst aan extra’s per type. Voor een proefrit kun je een afspraak inplannen. We leveren merken als BTC, IVA, Move en Nipponia. Merken die zichzelf al ruimschoots hebben bewezen maar toch betaalbaar zijn. Zo bespaar je direct honderden euro’s voor een voertuig dat toch zeer betrouwbaar is. Voor reparatie en onderhoud voor jouw scootmobiel kun je uiteraard ook bij ons terecht. We hebben zelfs een haal- en brengservice zodat je er niet eens de deur voor uit hoeft te gaan.

 

Scootmobiel op maat? Het is mogelijk!

Niet alleen kun je scootmobielen kopen met alles erop en eraan, het is ook mogelijk dat het voertuig helemaal naar persoonlijke voorkeuren wordt ingericht. Zo kunnen we de wijze van bediening aanpassen naar bijvoorbeeld duim- of voetbediening, we kunnen de zithoogte aanpassen of een draaiende zetel monteren voor een comfortabele instap. Kun je niet direct vinden wat je zoekt? Informeer dan naar alle opties.

 

Betalen zoals dit past bij jouw budget

Net zoals we het voertuig kunnen aanpassen, zijn we ook heel flexibel in de betaling. Direct jouw scootmobiel in Alphen aan den Rijn kopen en betalen? Dat kan in onze winkel. Liever een scootmobiel leasen om zo te betalen in termijnen? Dit kan tot maar liefst zes jaar, zo betaal je iedere maand een bescheiden bedrag wat budget planning een stuk eenvoudiger maakt. Niet iedereen wil leasen, maar kan het totale bedrag ook niet even afrekenen. Ook daar hebben we een slimme oplossing voor bedacht. Zo kun je namelijk bij ons een scootmobiel IN3 betalen. Dit houdt in dat je het bedrag in 3 termijnen kunt splitsen waarmee je enkele maanden extra ruimte hebt. Dan houd je geld over voor andere zaken.

 

Gehandicaptenvoertuig via WMO of PGB

De overheid en gemeenten stimuleren zelfstandigheid onder senioren en mensen met een beperking. Zo is het mogelijk om een beroep te doen op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning of het Persoonsgebonden Budget ofwel WMO en PGB. De gemeente kan in dit geval een bedrag toekennen waarmee je zelf mag bepalen welke vorm van vervoer aansluit op jouw behoeften. Heb je hiervoor een offerte nodig? Die stellen we graag voor je op, geheel vrijblijvend. Informeer naar de voorwaarden bij de gemeente.

 

Ook het adres voor scootmobiel onderhoud

Na levering ga je uiteraard kilometers maken met je nieuwe scootmobiel. Op den duur zullen er door normaal gebruik onderdelen slijten of het wordt gewoon tijd om jouw vervoermiddel na te laten kijken. Bij elektrische scootmobielen is het bijvoorbeeld mogelijk dat de actieradius minder wordt. Je hoeft dan doorgaans niet direct te investeren in een vervangende accu, het is ook mogelijk om de accu te balanceren. Dit houdt in dat de cellen opnieuw worden gekalibreerd voor maximaal resultaat. Neem gerust even contact op de voor mogelijkheden van scootmobiel onderhoud en reparatie in Alphen aan den Rijn, zo rijd je altijd veilig en verantwoord.