Scootmobiel kopen in Amersfoort

Merk je dat afstanden afleggen steeds moeizamer gaat? Misschien door de leeftijd of een medische aandoening, autorijden en fietsen gaat niet meer zo lekker. Daarnaast kan het verkeer in Amersfoort ook een uitdaging zijn. Gelukkig is er een vervoermiddel dat je brengt waar je wilt zijn, veilig en snel. We hebben het natuurlijk over scootmobielen. Een scootmobiel kopen in Amersfoort is heel eenvoudig, je kunt direct een bestelling plaatsen in de webshop. Niet alleen standaard gehandicaptenvoertuigen maar ook maatwerk is mogelijk. Met levering aan huis inclusief haal- en brengservice, wat wil je nog meer? Wat dacht je van gespreid betalen? Lees snel verder op Scootmobiel Belang voor alle mogelijkheden.

Welke Scootmobiel kopen in Amersfoort?

Laten we beginnen met een keuze te maken. In onze webwinkel vind je een aantal basismodellen van merken als BTC, IVA, Move en Scooty. Dit zijn bekende merken in dit segment. Een scootmobiel is voor de wet een gehandicaptenvoertuig, toch hoef je geen beperking te hebben om op deze voertuigen te mogen rijden. Iedereen van 16 jaar of ouder mag er gebruik van maken zonder rijbewijs, de bediening is heel eenvoudig. Dit maakt scootmobielen anders dan brommobielen waarbij je wel over de juiste papieren moet beschikken.

 

Deze voertuigen zijn voorzien van een motor op stroom, je kunt ze dus thuis opladen. De meeste modellen hebben drie wielen, er zijn ook types op vier wielen. Met onze collectie kun je sneller te rijden dan normaal gesproken mogelijk is. 25 km/u is haalbaar, al kun je de snelheid desgewenst beperken tot 6 km/u voor op de stoep of in de winkel. Snel op je bestemming komen is belangrijk, maar veiligheid gaat natuurlijk altijd voor.

 

Scootmobiel aanpassen? Geen probleem!

Hoewel iedere volwassene dus op scootmobielen in Amersfoort mag rijden, bestaat de grootste doelgroep uit mensen met een (lichte) beperking. Naast de standaard opties kun je ook een aanpasbare scootmobiel kopen die nog meer mogelijkheden biedt. Zo kun je de bediening laten aanpassen van hand naar duim, bijvoorbeeld als je last hebt van je gewrichten. Een draaibare stoel is ook een optie voor een comfortabele instap. Een wandelstokhouder, alarmsysteem of gewoon een regenhoes; je bestelt het eenvoudig in onze webshop.

 

Onderhoud en reparatie

Hoewel onze hoofdlocatie zich in Alphen aan den Rijn bevindt, hebben we locaties door heel Nederland voor onderhoud en reparatie. Toch is het niet altijd mogelijk om jouw voertuig naar een werkplaats te brengen. Daarom bieden we ook een voordelige haal- en brengservice aan tegen een vast, laag tarief. Neem gerust even contact op voor meer informatie. Zo kunnen we naast schadeherstel en onderdelen monteren ook de accu balanceren. Na verloop van tijd zal de accu op minder vermogen draaien, door de accucellen ‘op te frissen’ hoef je niet zo snel te investeren in een nieuwe accu.

 

Kun je subsidie krijgen voor een scootmobiel kopen?

Via WMO en PGB is het mogelijk om voorzieningen aan te vragen via de gemeente. Je moet daarvoor wel een traject doorlopen. Soms krijg je een oplossing aangeboden, je kunt ook een budget toegekend krijgen. Mocht hiervoor gevraagd worden naar een offerte, laat het dan even weten. We helpen graag met de aanvraag. Toch is het mogelijk dat je afgewezen wordt, of dat het traject te lang duurt. Dan zijn er gelukkig nog meer opties om een scootmobiel te kopen in Amersfoort.

 

Leasen, kopen of spreiden

Je kunt bij ons in de winkel komen pinnen, betalen met iDeal op de website is ook mogelijk. Als het totaalbedrag hoger uitkomt dan je op dit moment kunt betalen, dan bieden we twee flexibele betaalopties aan; leasen en IN3 betalen.

 

  • Scootmobiel leasen: Er zijn twee vormen van leasen, in dit geval betreft het kopen op afbetaling. Het voertuig wordt echt jouw eigendom, je kunt de scootmobiel geheel naar wens samenstellen en na afloop mag je het gehandicaptenvoertuig houden, doorverkopen of wat je maar wilt. Je kiest zelf het aantal maanden, van 12 tot 72. Zo betaal je in plaats van duizenden euro’s nog maar enkele tientjes per maand. In dit geval komt er rente bij, bekijk de voorwaarden op de website.
  • Scootmobiel IN3 betalen: Dit is een manier om de kosten te spreiden in drie termijnen, het betreft in dit geval geen lening dus een BKR toetsing is niet nodig. We delen het bedrag op in drie gelijke delen, het eerste deel wordt direct afgerekend bij bestellen en de andere delen in de twee maanden die volgen. In dit geval wordt er geen rente berekend. Dit stelt je in staat snel te beslissen of om extra opties te bestellen die anders nét iets te duur uitvallen.

 

Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden op onze website, of neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.