Scootmobiel kopen in Arnhem

Op een gegeven moment merk je dat reizen steeds lastiger gaat. Omdat je de jaren nu echt kunt voelen, of wellicht vanwege een medische aandoening. Autorijden gaat moeizaam en fietsen lukt ook niet goed meer. Dit kan overigens ook komen door de toenemende drukte in het verkeer van Arnhem. Ben jij op zoek naar een voertuig dat je vlot en veilig naar de juiste bestemming brengt? Dan kun je beter een scootmobiel kopen in Arnhem. Je kunt direct bij ons in de webshop een model uitzoeken, bestellen en afrekenen. Naast standaard opties bieden we ook maatwerk oplossingen voor gehandicaptenvoertuigen. We kunnen aan huis leveren, voor onderhoud en reparatie kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Lees meer op Scootmobiel Belang over bestellen, bezorgen en gespreid betalen op deze pagina.

De juiste scootmobiel kopen in Arnhem

Het aanbod in onze webshop kan overweldigend zijn, er zijn zoveel opties om uit te kiezen. De meest populaire scoot-mobiel merken op dit moment zijn IVA, Move, BTC en Scooty. Dit zijn wellicht niet de meeste bekende merken voor je, toch zijn dit marktleiders op het gebied van scootmobielen in Nederland. Je hebt voor deze voertuigen geen rijbewijs nodig omdat ze in de categorie gehandicaptenvoertuigen vallen. Toch hoef je geen beperking te hebben om deze voertuigen te mogen besturen. De bediening is heel eenvoudig, als je 16 jaar of ouder bent mag je er op rijden.

 

Scootmobielen worden aangedreven door een elektrische motor met accu. Opladen doe je gewoon thuis in het stopcontact. Hoewel de meeste types drie wielen hebben, zijn er ook opties met vier wielen. De merken die wij leveren kunnen tot wel 25 km/u rijden, wat behoorlijk snel is. Je kunt de maximale snelheid eenvoudig terugschakelen naar 6 km/u. Dit is ideaal om op de stoep te rijden of in de winkel. Naast snelheid gaat er uiteraard niets boven veiligheid.

 

Ook voor scootmobielen op maat

Iedereen van 16 jaar en ouder mag dus een scootmobiel kopen in Arnhem. In praktijk zullen dit meestal personen zijn met een beperking of verminderde mobiliteit. De oorzaken hiervoor kunnen heel divers zijn, daarom leveren wij gehandicaptenvoertuigen op maat. Eerst neem je een basismodel, in de webshop kun je direct aanpassingen kiezen. Denk aan bediening met de duim in plaats van met de hand. Dit kan een uitkomst zijn voor mensen die te kampen hebben met gewrichtsklachten. Ook is het mogelijk om een stoel te laten monteren die kan draaien. Dit maakt instappen en uitstappen eenvoudiger. Daarnaast kun je denken aan opties zoals een houder voor je wandelstok, een regenhoes of een alarmsysteem. Je vindt alle opties in de webshop.

 

Onderhoud en reparatie eenvoudig geregeld

Ons hoofdkwartier bevindt zich al jarenlang in Alphen aan den Rijn, verder leveren producten via onze website door heel Nederland. We hebben daarom onze service uitgebreid met diverse locaties waar we onderhoud en reparatie kunnen uitvoeren voor al onze klanten. Toch is het niet altijd mogelijk om met de scootmobiel naar het dichtstbijzijnde servicepunt te gaan. Met onze haal- en brengservice kun je betaalbaar een scootmobiel kopen in Arnhem én laten onderhouden. Naar schadeherstel en montage van nieuwe onderdelen kunnen we bijvoorbeeld ook de accu balanceren. Dit betekent dat de batterij ‘opgefrist’ wordt zodat je niet alleen meer kilometers kunt maken op één lading maar ook minder snel een nieuwe accu hoeft te kopen.

 

Over WMO en PGB subsidie

Als je om persoonlijke redenen behoefte hebt aan passend vervoer, dan kun je via de gemeente aanspraak doen op de WMO of PGB. Dit is een traject waarbij je soms hulpmiddelen zult krijgen, of een vrij te besteden bedrag krijgt toegekend. Mocht je een offerte moeten overleggen dan kunnen wij die voor je verzorgen. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie. Kom je niet in aanmerking voor een subsidie of duurt dit traject te lang voor je? Dan zijn er nog meer mogelijkheden.

 

Leasen, kopen en kosten spreiden

Naast pinnen in de zaak en via iDeal betalen bieden we nog enkele interessante opties om de kosten te spreiden; leasen en in drie termijnen betalen:

 

  • Bij een scootmobiel leasen in Arnhem worden de kosten gespreid over een periode van 12 tot 72 maanden. Zo betaal je tot slechts enkele tientjes per maand. Er is in dit geval wel een rente van toepassing. Je bent verder helemaal vrij om de scootmobiel naar wens samen te stellen.
  • Ook is er IN3 wat staat voor in drie termijnen betalen. Een deel wordt direct bij aankoop voldaan, de rest in de volgende twee maanden. Dit kan voordeel bieden, zo kun je sneller beslissen of eventueel extra opties te nemen die je anders niet direct kan of wil betalen.

 

Lees meer over onze flexibele betaalopties via onze website, of neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.