Scootmobiel kopen in Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen

Wij maken een scootmobiel kopen in Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen eenvoudig, leuk én betaalbaar. Kijk zelf in onze webshop of maak een afspraak om langs te komen in onze winkel.

Nu is de tijd voor een scootmobiel kopen

Het voordeel van deze tijd is dat er een flinke keuze in scootmobielen is. Een nadeel is dat er ook producten zijn die kwalitatief minder goed zijn. Wij hebben bewust geselecteerd op betrouwbare merken die veel kwaliteit bieden voor een relatief lage prijs. Merken als BTC, IVA, MOVE en Scooty hebben zichzelf ruimschoots bewezen, en zijn naast de standaard modellen ook nog aan te passen op de behoeften van de individuele gebruiker. De huidige generatie modellen zijn doorgaans elektrisch aangedreven, beiden uitstekend comfort en veiligheid, daarnaast zijn de modellen ook nog eens heel trendy. Om ze allemaal te bekijken hoef je niet eerst naar onze showroom te komen, bekijk ze op je gemak in Boskoop, Groenswaard en Waddinxveen in onze webshop.

scootmobiel kopen in Boskoop Groenswaard Waddinxveen

Een passende optie voor iedereen

Wat veel mensen niet weten is dat je voor deze gehandicaptenvoertuigen helemaal niet invalide hoeft te zijn. Iedereen van 16 jaar of ouder mag zonder rijbewijs een scootmobiel kopen om te rijden in Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen of door heel Nederland. Het is wel zo dat de meeste gebruikers zekere uitdagingen hebben met mobiliteit. Dan is het goed om te weten dat er enkele modellen zijn die tot in de kleinste details aan te passen zijn op de persoon. Zo kun je dit soort aanpassingen laten uitvoeren:

 

  • Accelereren met de duim of voet in plaats van de gashendel draaien. Dit is ideaal voor personen met gewrichtsklachten.
  • Een extra hoge instap wat in- en uitstappen eenvoudiger maakt.
  • Een stoel die te draaien valt zodat personen met een verminderde balans veilig kunnen instappen.
  • Of gewoon een accu met extra vermogen voor lange ritten zonder bij te laden.

 

Bij onze selectie scootmobielen is de maximale snelheid doorgaans instelbaar. Zo kun je veilig op de stoep en in de winkel rijden met maximaal 6 km/u, of op het fietspad of rijbaan tot wel 25 km/u. Dat schiet dus lekker op!

Betalen voor jouw scootmobiel in Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen

Een scootmobiel kopen is kiezen voor vrijheid om te gaan of staan waar je wilt. Dit gunnen we iedereen, daarom bieden we in onze webshop betaalbare merken en modellen aan die veel waar voor hun geld leveren. Ook willen we er je op wijzen dat er via de WMO en het PGB mogelijkheden zijn om jouw scootmobiel te financieren. Zelf hebben we ook maatregelen getroffen om de drempel zo laag mogelijk te houden. Bijvoorbeeld met onze IN3 betaaloptie. Dan hoef je bij de scooter kopen in Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen niet direct het volledige bedrag te betalen, je krijgt dan twee maanden speling. Wil je liever het bedrag verder spreiden? Geen probleem, daar hebben we weer een lease optie voor zodat je over meerdere jaren kunt betalen. Uiteraard is direct betalen ook mogelijk, dan ben je snel klaar. Je kunt veilig via iDeal betalen in de webshop of kom langs in onze winkel en betaal met PIN. Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel!