Scootmobiel kopen in Breda

Van “A naar Beter” is een initiatief van de overheid om meer inzicht te geven omtrent verkeer en vervoer in Nederland. Je zou ‘Beter’ ook kunnen vervangen met ‘Breda’, en ‘A’ is jouw vertrekpunt. Hoe kom jij op je bestemming in deze stad? Met de auto, de bus, een scooter of gewoon lopen? Als je minder goed ter been bent, en steeds weer in de auto stappen niet zo prettig vindt, dan kan een scootmobiel kopen in Breda de oplossing zijn waar je naar zoekt. Je hoeft daarvoor niet stad en land af te rijden want in onze webshop vind je de meest populaire merken en modellen voor een scherpe prijs. Aan huis geleverd door heel Nederland dus ook bij jou! Je kunt bij ons ook een scootmobiel leasen of via IN3 betalen. Voor onderhoud en reparatie in Breda bieden we eveneens de juiste oplossing. Lees verder op Scootmobiel Belang voor meer informatie over scootmobielen en waar je op moet letten voordat je een keuze maakt.

Welk model past bij jou?

Een scootmobiel is voor de wet een gehandicaptenvoertuig. Je hoeft overigens geen beperking te hebben om dit voertuig te mogen besturen, iedereen van zestien jaar of ouder is welkom om een scootmobiel te kopen. Je moet eenmalig het kenteken laten registeren, minimaal een WA-verzekering afsluiten en klaar ben je! De accu kun je thuis opladen en dan kun je tientallen kilometers afleggen. Met een optionele grotere accu rijd je nog veel verder!

 

We leveren de meest populaire merken en modellen die uitblinken vanwege de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Denk aan merken als IVA, Move, BTC en Scooty, deze leveranciers hebben jarenlange ervaring met dit soort voertuigen opgebouwd. En onze klanten hebben er goede ervaringen mee. Ze kunnen doorgaans tot wel 25 km/u rijden, op de stoep of in de winkel schakel je eenvoudig terug naar een langzamere, veilige stand.

 

Maatwerk scootmobiel kopen in Breda

Bovenstaande merken bieden al veel opties, met onze aanpasbare scootmobiel kun je nog veel meer kiezen. Veel gebruikers hebben namelijk lichamelijke klachten, die kunnen variëren van pijn in de rug, gewrichtsproblemen of een verminderde motoriek. Zo kunnen we in plaats van een handbediening ook bediening met de duim of voet installeren. Of een draaibare kapiteinsstoel voor een fijnere instap. Gewoon het zitcomfort verhogen met een hogere stoel is ook mogelijk, of laat ons een wandelstokhouder plaatsen. We kunnen dit soort aanpassingen direct leveren of achteraf installeren. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop of neem contact op voor meer informatie.

 

Betaalmogelijkheden

We doen ons best om de prijzen laag te houden terwijl we goede producten en service blijven bieden. Toch beseffen we heel goed dat een scootmobiel kopen in Breda niet goedkoop is voor veel mensen. Daarom hebben we diverse betaalopties voor onze klanten, lees verder voor meer informatie over de WMO en PGB.

 

  • Scootmobiel kopen: Het is mogelijk om bij ons in de winkel te pinnen, daar kun je ook een afspraak maken voor een testrit. Onze hoofdlocatie is wel in Alphen aan den Rijn, daarom hebben we onze webshop zo ingericht dat je ook in Breda alles online kunt regelen. Betalen met iDeal bijvoorbeeld, dat is praktisch én veilig.
  • Scootmobiel leasen: Een andere vorm van betaling is een scooter leasen. Dan spreid je de kosten over 12 tot maar liefst 72 maanden waardoor het maandbedrag gunstig uitvalt. Houd wel rekening met een rente vanuit de kredietverstrekker, maak via onze site een proefberekening.

 

Naast deze opties bieden we ook IN3 betaling aan. Dit staat voor ‘In Drie Termijnen’ betalen. We delen het totaalbedrag in dit geval in drie gelijke delen, bij aanschaf betaal je het eerste deel. Dit kan voor veel mensen precies voldoende ruimte bieden om snel te bestellen. Bij deze betaaloptie is geen sprake van rente, er is ook geen BKR toetsing vereist omdat het geen lening betreft.

 

Zo werkt WMO en PGB

Met name de doelgroep die interesse heeft in onze scootmobielen hebben vaak behoefte aan middelen om actief te kunnen blijven in de maatschappij. Dit betekent dat je wellicht in aanmerking komt voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Daarbij is met name het Persoonsgebonden Budget aantrekkelijk omdat je hiermee zorgvoorzieningen zelf kunt inkopen. Dit traject verloopt via de gemeente, mocht je een offerte nodig hebben voor een scootmobiel kunnen wij dit kosteloos verzorgen.

 

Over levering, onderhoud en reparatie

We leveren voor een vast bedrag door heel Nederland. Daarnaast hebben we een pickup & return service wat betekent dat je de deur niet uit hoeft voor onderhoud en reparatie in Breda. Naast herstel en controles kunnen we ook diensten verlenen zoals de accu balanceren. Dan gaat de accu langer mee én kun je weer verder rijden op één lading. Zo helpen we hoge kosten te vermijden. Informeer direct naar de mogelijkheden.