Scootmobiel kopen in Den Haag

Wat is jouw favoriete vervoermiddel? Auto, bus, scooter of misschien een fiets? Als je snel en veilig van A naar B wilt komen, dan zijn er volop opties. Toch kleven er bijna altijd wel wat nadelen aan het vervoer. Je kunt natuurlijk ook een scootmobiel kopen in Den Haag. Daar kom je overal mee, je hoeft ook niet te tanken want je laadt de accu gewoon thuis op. Niet iedereen is op de hoogte van de voordelen die scootmobielen bieden en wie er op mag rijden. Ook wat betreft onderhoud en reparatie zijn er diverse vragen. Voor een scootmobiel leasen of kopen kun je direct terecht in onze webshop, of lees verder voor meer informatie op Scootmobielbelang.nl over WMO, PGB en de IN3 betaaloptie en meer.

Daarom koop je een scootmobiel in Den Haag

Officieel behoren scootmobielen tot de gehandicaptenvoertuigen. Je hebt er geen rijbewijs voor nodig, er is geen wegenbelasting om te betalen en je hoeft er ook niet gehandicapt voor te zijn. Een leeftijd van 16 jaar of ouder, een kentekenregistratie en WA-verzekering zijn al voldoende. Dan kun je vervolgens met maximaal 6 kilometer per uur op de stoep rijden, of tot wel 25 kilometer per uur op het fietspad of de openbare weg. De enige restricties zijn dat je buiten de bebouwde kom altijd op het fietspad moet rijden, en niet alle winkels bieden toegang voor gehandicaptenvoertuigen. Wat betreft mobiliteit voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of geen grote afstanden kunnen afleggen is er niets beter dan een scootmobiel kopen in Den Haag. Wij leveren scootmobielen aan huis, voor reparatie en onderhoud hebben we een haal- en breng service tegen een vast, laag tarief.

 

Meer keuze, meer opties

Omdat niemand hetzelfde is bieden we een ruim assortiment merken en modellen in onze webshop. Het is overigens ook mogelijk om naar onze winkel in Alphen aan den Rijn te komen op afspraak, bijvoorbeeld voor een proefrit of meer informatie over de mogelijkheden. In onze webshop vind je de complete collectie voertuigen met merken als IVA, BTC, Move en Scooty. We hebben gekozen voor deze merken vanwege hun goede prijs / kwaliteitsverhouding. De Nipponia modellen zijn populair vanwege de mogelijkheid om dit voertuig geheel naar wens aan te passen. Dit gaat verder dan een houder voor een wandelstok of een rollator, we kunnen ook de bediening aanpassen. Denk aan een voetrem of duim acceleratie. De zitting kan aangepast worden voor hoger comfort en een betere instap. Een populaire aanpassing is een accu met een hogere capaciteit. Zo kun je meer kilometers rijden op één lading. We kunnen overigens ook de accu balanceren. Dit kan een goede investering zijn wanneer de maximale capaciteit van de batterij na verloop van tijd afneemt. We geven je graag meer informatie over alle mogelijkheden, of breng direct een bezoek aan de webshop.

 

Mogelijkheden met WMO of PGB

Hoewel we scootmobielen verkopen in Rotterdam ongeacht of je een beperking hebt, is er voor klanten die recht hebben op speciale voorzieningen extra voordeel te behalen. Zo is er de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en het PGB (Persoonsgebonden Budget) die je via de gemeente kunt aanvragen. In dat geval kan er een deel van de kosten uitgekeerd worden of zelfs het gehele bedrag. Wanneer hiervoor een offerte voor overlegd moet worden kun je gerust even contact opnemen met onze medewerkers. We helpen je graag verder.

 

Op welke manieren kun je betalen?

Ook zonder WMO of PGB vinden wij het belangrijk dat iedereen die er behoefte aan heeft een scootmobiel moet kunnen kopen in Den Haag. Dit doen we niet alleen door onze prijzen laag te houden, we zijn ook heel flexibel met onze betaalopties. Als eerste is het mogelijk om te betalen in onze winkel. Aangezien we gevestigd zijn in Alphen aan den Rijn begrijpen we dat je wellicht liever thuis online betaalt. Dit kan uiteraard via iDeal, veilig, snel en via de eigen bank. Dan zijn er nog enkele opties om de kosten te spreiden. Wanneer je graag snel één van onze scootmobielen koopt maar even krap bij kas zit, dan kun je met IN3 de betaling spreiden over drie termijnen. Er is bij de IN3 optie geen rente verschuldigd. Voor budget planning op de lange termijn kun je kiezen voor een scootmobiel leasen in Rotterdam. Het betreft een financial lease wat niets anders betekent dan kopen op afbetaling. Er is dus een geheel vrije keuze in voertuig met extra’s en na betaling hoeft de drie- of vierwieler niet ingeleverd te worden. De looptijd kan variëren tussen 12 en 72 maanden, waarmee het maandbedrag veel lager uitvalt. Lees de mogelijkheden en voorwaarden op onze website.