Scootmobiel kopen in Enschede

Met internet haal je de wereld in huis. Maar buiten is het niet zo eenvoudig. Afstanden afleggen wordt een uitdaging, misschien omdat je wat ouder wordt of een medische aandoening hebt. Autorijden of fietsen is niet altijd een optie. Rijden in Enschede is ook niet meer als vroeger, er liggen heel wat gevaren op je pad. Er is een vervoermiddel waarmee je snel op iedere bestemming kunt komen, snel en veilig. Je hebt het al geraden, we hebben het over scootmobielen. Wordt het tijd om een scootmobiel te kopen in Enschede? Dit gaat heel eenvoudig via onze uitgebreide webshop, naast een standaard gehandicaptenvoertuig kun je ook maatwerk scootmobielen bestellen. We kunnen deze voertuigen thuis afleveren, voor reparatie en onderhoud kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Ook met betalen zijn we heel flexibel met lease opties en IN3 betalen. Lees verder op Scootmobiel Belang voor een overzicht van de mogelijkheden.

Een scootmobiel kopen in Enschede

Met zoveel opties kan het lastig zijn om een keuze te maken. Er zijn diverse merken leverbaar. Scooty, Move, IVA en BTC zijn populair maar zullen veel mensen niet zoveel zeggen. Kies een basismodel dat je aanspreekt en bekijk dan rustig de opties die je kunt kiezen. Scootmobielen vallen onder de gehandicaptenvoertuigen, dit betekent dat je geen rijbewijs nodig hebt. Maar je hoeft geen beperking te hebben, wat deze voertuigen voor een grote groep mensen toegankelijk maakt. De bediening is heel eenvoudig, waarmee deze vervoermiddelen niet hetzelfde zijn als een brommobiel waarvoor je wel de juiste papieren nodig hebt.

 

Ze werken op basis van een accu, dat is makkelijk want je kunt de batterij gewoon thuis opladen. Naast de modellen op drie wielen is er ook de optie voor een vierwieler. Je kunt bij ons scootmobielen kopen in Amersfoort die sneller rijden dan gemiddeld. Tot 25 km/u is zeker mogelijk. Dit is uiteraard niet verantwoord in de winkel of op de stoep, daarom is er een schakelaar waarmee je de snelheid eenvoudig terug kunt schakelen naar maximaal 6 km/u. Vlot rijden is mooi meegenomen, maar veiligheid gaat boven alles!

 

Aanpasbaar scootmobiel bestellen? Dat is mogelijk!

De kans is groot dat iemand die kiest voor een scootmobiel in zekere mate een beperking heeft. Dit kan op den duur verergeren. Het is dan goed om te weten dat er maatwerk scootmobielen te koop zijn die je naar eigen voorkeur kunt samenstellen. Zo kun je de standaard bediening met de handgreep aanpassen naar duimbediening, dit is ideaal voor mensen met gewrichtsklachten. Dan is het verder ook mogelijk om een stoel te laten plaatsen die je kunt draaien, wat in- en uitstappen eenvoudiger maakt. Verder zijn er nog allerlei andere aanpassingen en accessoires leverbaar zoals een alarmsysteem, een wandelstokhouder of een regenhoes. Je regelt het eenvoudig in onze webshop!

 

Onderhoud en reparatie snel geregeld

Onze winkel bevindt zich in Alphen aan den Rijn, verder hebben we door heel Nederland servicepunten waar je terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Niet iedereen is in staat om langs te komen in onze filialen, daarom is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Dit regelen we tegen scherpe tarieven, ook in Enschede. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust even contact met ons op. In onze werkplaats kunnen we jouw voertuig repareren, onderhouden of nieuwe onderdelen plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld ook de accu laten balanceren. Een veelvoorkomend probleem bij batterijen is dat ze na verloop van tijd minder lang meegaan. Door de accucellen te balanceren kun je langer doen met dezelfde accu waarmee je bespaart op vervangingskosten.

 

Subsidies voor scootmobielen kopen

Je kunt bij de gemeente terecht voor de WMO of een PGB aanvraag. Dit is een traject dat enige tijd kan duren. Naast voorzieningen kun je ook geld krijgen als dit de beste oplossing blijkt te zijn. Heb je hiervoor een offerte nodig? Dit kunnen we voor je verzorgen, neem gerust even contact met ons op. Het is uiteraard mogelijk dat jouw aanvraag wordt afgewezen, of dat je gewoon de tijd niet hebt voor een dergelijk traject. Ook dan zijn er mogelijkheden om snel een scootmobiel te kopen in Enschede.

 

Lease, koop of IN3 betalen

Naast pinnen in de winkel of betalen met iDeal in de webshop kun je bij ons ook eenvoudig een scooter of scootmobiel leasen in Enschede of in drie termijnen betalen. Dit werkt als volgt:

 

  • Bij een scootmobiel leasen los je in 12 tot 72 maandelijkse termijnen het bedrag af inclusief rente. Zo betaal je effectief vaak nog maar enkele tientjes per maand.
  • Met IN3 betalen spreiden we het bedrag in drie termijnen. Je betaalt het eerste deel bij aankoop, de rest in de volgende twee maanden. Er is hiervoor geen BKR toetsing nodig en er komt geen rente bij.

 

Op onze website kun je alle voorwaarden en mogelijkheden vinden, neem voor meer informatie contact op met onze helpdesk.