Scootmobiel kopen in Gouda

De vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt; een scootmobiel kopen in Gouda biedt je meer mogelijkheden om te reizen. Zowel voor korte afstanden en verder. Op de stoep, het fietspad of de rijbaan. Naast de ruime keuze in merken en modellen kun je ook nog allerlei opties kiezen om er het perfecte gehandicaptenvoertuig van te maken. Dat zal wel duur zijn zeker? Nou, dit valt reuze mee, want via onze webshop leveren we goedkope scootmobielen van hoge kwaliteit. Koop je liever in de winkel of wil je eerst een proefrit maken? Ook dat is mogelijk in onze winkel. En de betaling? Daar komen we ook wel uit. Want naast pinnen of online betalen kun je een scootmobiel leasen in Gouda, of spreid de kosten over enkele maanden zonder rente te betalen! Kortom, er zijn enorm veel mogelijkheden. Lees snel verder, dan leggen we precies uit wat er mogelijk is en hoe je het voertuig kunt kiezen dat volledig aansluit op jouw wensen.

 

scootmobiel kopen gouda

 

Waar kun je een scootmobiel kopen in Gouda?

Even naar de winkel gaan voor je dagelijkse boodschappen is niet zo ingewikkeld, er zijn volop winkels om uit te kiezen. Dit gaat helaas niet op voor scootmobielen, er zijn in Gouda niet veel specialisten in deze gehandicaptenvoertuigen. Je hoeft er eigenlijk de deur niet voor uit, want je kunt thuis online winkelen in onze webshop. Ongestoord, op jouw tempo en wanneer het je uitkomt. Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Als je een verkoper of adviseur wilt spreken dan neem je gewoon even contact met ons op. We hebben helaas geen filiaal in Gouda, het is wel mogelijk om te laten bezorgen. Ook voor scootmobiel onderhoud zoals de accu balanceren kun je gebruik maken van onze praktische haal- en breng service. Wil je toch de rit maken naar onze winkel in Alphen aan den Rijn? Dat is mogelijk, maak in dat geval een afspraak voor persoonlijk advies of een proefrit.

Zoveel scootmobielen, wat moet ik kopen?

Met zoveel opties kan het best lastig worden om een goede keuze te maken. Wij zijn van mening dat je zelf het beste weet wat past bij jouw wensen, bij vragen staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. We hebben onze webshop zo ingericht dat alle opties voor je klaar staan, je kunt zo zelf de scootmobiel van je dromen samenstellen. Om te beginnen leveren we merken als IVA, BTC, Move en Nipponia. Deze fabrikanten hebben zichzelf ruimschoots bewezen en leveren een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Ook kunnen we onderhoud en reparatie bieden op deze scootmobielen, zodat je ook in de toekomst vol vertrouwen op pad kunt gaan. Wanneer je specifieke wensen hebt, of een beperking waardoor een standaard model niet volstaat, bekijk dan de maatwerk opties die we bieden.

 

Een gehandicaptenvoertuig op maat

Het beste werk is maatwerk, zeker bij gehandicaptenvoertuigen is er behoefte aan aanpassingen die aansluiten op de individuele eisen. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je gewrichten kan het draaien aan de handvatten om te versnellen lastig zijn. In dat geval kunnen we een voetpedaal installeren. Zit je liever hoger of juist lager? Dit passen we voor je aan, zelfs een draaistoel is mogelijk voor een fijnere instap. Ben je van plan grote afstanden af te leggen? Dan kunnen we bij bestelling direct een extra grote accu plaatsen. Dit bespaart je ook nog eens geld omdat je niet later kosten hoeft te maken om de accu te verwisselen. We kunnen overigens ook de accu balanceren. Het is namelijk mogelijk dat het vermogen in de loop der tijd afneemt, door te balanceren kun je veel langer met dezelfde accu doen.

 

Hoe werkt een scootmobiel leasen in Gouda?

Er zijn verschillende manieren om te betalen. Met pin in onze winkel, of veilig met iDeal in de webshop. Zou je graag een deel aanbetalen en de rest later? Informeer dan zeker eens naar een scootmobiel kopen in 3 termijnen met de IN3 optie. Dan heb je wellicht nét die extra ruimte om wat extra opties erbij te nemen. Dan is er ook nog de optie voor leasen, dit staat voor kopen op afbetaling. Je kunt zelf kiezen uit een periode van 1 tot 6 jaar waarbij je iedere maand een vast bedrag overmaakt. Dit maakt budgettering een stuk eenvoudiger, let uiteraard op de voorwaarden. Hoewel je niet gehandicapt hoeft te zijn voor deze voertuigen, iedereen mag er namelijk op rijden, is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor WMO. Dit kun je bij de gemeente aanvragen. Wanneer je een PGB toegewezen krijgt heb je de vrije keuze voor een scootmobiel. Mocht je een offerte moeten overleggen maken we die gratis en vrijblijvend voor je. Wij vinden dat iedereen die graag vooruit wil de mogelijkheid moet hebben om een scootmobiel in Gouda te kopen!