Scootmobiel kopen in Groningen

Als één van de grootste gemeenten in het Noorden van Nederland heeft ook Groningen te kampen met het vervoer. Zeker als je wat minder goed ter been bent kan reizen een uitdaging vormen. Gelukkig is er een oplossing die zowel praktisch als trendy is; je kunt een scootmobiel kopen in Groningen waarmee je bijna overal mag rijden. Je hoeft ook niet te tanken want er is een accu aanwezig die je thuis kunt opladen. Met WMO en een PGB kun je mogelijk een tegemoetkoming krijgen in de kosten. Een scootmobiel leasen is ook mogelijk. Lees alles wat je moet weten over scootmobielen in Groningen op deze pagina van Scootmobiel belang. Wist je bijvoorbeeld dat je niet gehandicapt hoeft te zijn om op dit vervoermiddel te mogen rijden?

Gaan waar je wilt

Voor de Nederlandse wetgeving is een scootmobiel een gehandicaptenvoertuig. Toch hoef je niet gehandicapt te zijn om er op te mogen rijden. Iedereen die zestien jaar of ouder is mag gebruik maken van deze voertuigen. Een rijbewijs is niet nodig, de bediening is zeer eenvoudig. Hoewel veel leveranciers modellen verkopen die niet echt vlot gaan, kun je met onze selectie vaak wel 25 km/u rijden. Uiteraard niet op de stoep of in de winkel, maar wel op de rijbaan of het fietspad. Zo kun je grotere afstanden in een kortere tijd afleggen.

 

Aanpassen doen we standaard

Eigenlijk zijn al onze merken en modellen aanpasbaar op persoonlijke voorkeuren. Zo leveren we merken als Scooty, Move, BTC en IVA die unieke kenmerken bezitten. Daarnaast kunnen we ook een basis scootmobiel van top tot teen aanpassen op jouw persoonlijke voorkeuren. Zeker voor gebruikers die te kampen hebben met (lichte) beperkingen is dit ideaal. Zo kunnen we de bediening met gashendel aanpassen naar de duim of een voetpedaal, we kunnen ook de stoel draaibaar maken voor een praktische instap. Zelfs overkapping is mogelijk wanneer je door het hele jaar heen buiten gaat rijden en droog wilt blijven. Maak je veel kilometers? Je kunt de standaard accu direct laten vervangen met een krachtiger model. In onze webshop zijn de meeste opties te kiezen, neem voor vragen hierover gerust even contact met ons op.

 

Scootmobiel kopen in Groningen

Wil je een proefrit maken? We leveren vanuit onze winkel in Alphen aan den Rijn, het is mogelijk om hier een afspraak te maken. Is dit niet mogelijk en heb je vragen? Laat het ons gewoon even weten, dan komen we er samen wel uit. We leveren gewoon aan huis én onze webshop is helemaal ingericht om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Waar je ook bent en op ieder tijdstip. Dit betekent ook veilig betalen via iDeal. Wellicht kom je in aanmerking voor WMO of een PGB. Lees verder voor informatie over deze regelingen.

 

Scootmobiel leasen in Groningen

Het is ook mogelijk om een scootmobiel te leasen. Dit is hetzelfde als kopen of afbetaling. Je kiest precies het model dat je wilt kopen, je wordt ook gewoon eigenaar van het voertuig. Je betaalt in 12 tot 72 maandelijkse termijnen, zo kun je de kosten spreiden wat budgetbeheer veel eenvoudiger maakt. Hier zijn kosten aan verbonden, je gaat immers een lening aan. Via onze website en onze samenwerking met een gerenommeerde kredietverstrekker kun je eenvoudig de kosten per maand berekenen en een aanvraag indienen. Vervolgens is het net zo eenvoudig als direct betalen.

 

Naast scootmobielen kopen of leasen bieden we ook IN3. Dit is een soort tussenoplossing waarbij de kosten verdeeld worden over drie termijnen. Het betreft geen lening en er komt geen rente bij. Zo kun je direct een scootmobiel bestellen en kun je sneller op pad gaan. Of je kunt direct enkele aanpassingen laten uitvoeren die anders te duur zouden zijn. Lees meer over IN3 op onze website.

 

Hoe werkt WMO / PGB?

Bij de gemeente Groningen kun je een aanvraag indienen binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Er wordt dan per individu bekeken wat de beste oplossing is. Een Persoonsgebonden Budget maakt het proces eenvoudig, dit is namelijk een bedrag dat ‘vrij’ te besteden valt. Mocht hiervoor een offerte nodig zijn kunnen wij die voor je verzorgen.

 

Bezorging, onderhoud en reparatie

Voor een vast bedrag leveren we door heel Nederland, je hoeft bij een scootmobiel kopen in Groningen niet eens jouw woning te verlaten. Dit geldt ook voor onderhoud en reparatie via onze pickup & return service. Zo kunnen we reparaties uitvoeren, schade herstellen of versleten onderdelen vervangen. Ook de accu balanceren kan voordeel opleveren. Zo worden de accucellen weer in optimale conditie gebracht zodat je meer kilometers kunt afleggen met een volle accu. Kortom, wij leveren volledige service voor, tijdens en na aanschaf!