Scootmobiel kopen in Leiden

Om een scootmobiel te kopen in Leiden moet je een stukje rijden, naar Alphen aan den Rijn om precies te zijn. Want daar vind je dé speciaalzaak met de beste merken, de laagste prijzen én onderhoud en reparatie van jouw scootmobiel. Je kunt direct een afspraak maken, maar we adviseren om eerst in onze webshop te kijken. Je kunt hier alle informatie opzoeken en bestellen, uiteraard kun je ook vragen aan onze helpdesk stellen. Naast levering door heel Nederland kunnen we ook voor onderhoud de scootmobiel in Leiden ophalen en weer brengen. Zelfs de betaling maken we eenvoudig en interessanter dan ooit, bijvoorbeeld met onze IN3 regeling. Lees snel verder over wat er mogelijk is.

scootmobiel kopen leiden

Hoe werken elektrische scootmobielen?

Verwar een scootmobiel niet met een brommobiel. Het gaat in dit geval om een gehandicaptenvoertuig met drie of vier wielen. Een rijbewijs is niet nodig. Je mag tot maximaal 6 km/u op de stoep rijden of in de winkel, op het fietspad of rijbaan (binnen de bebouwde kom) kun je zelfs tot 25 km/u rijden. Zo snel halen de meeste merken overigens niet, maar die van ons wel! Hoewel ze officieel onder de gehandicaptenvoertuigen vallen hoef je zeker niet een beperking te hebben. Er geldt een minimumleeftijd van 16 jaar of ouder, je moet een WA verzekering afsluiten en je bent klaar om te gaan rijden. Daarmee ligt de drempel voor scootmobielen dus erg laag, en omdat we de prijzen eveneens laag houden wordt een scootmobiel kopen in Leiden voor iedereen betaalbaar!

Maatwerk is standaard

Hoe kunnen wij goedkoop scootmobielen leveren die toch een hoge kwaliteit leveren? Door merken te kiezen die precies leveren wat er nodig is en je niet laten betalen voor extra’s die je toch niet gebruikt. Dit zie je aan merken als BTC en IVA, die je zelf opties laten kiezen waar je behoefte aan hebt. Nipponia gaat hier nog verder in met een basismodel waar je zelf enorm veel aan kunt laten aanpassen. Wil je bijvoorbeeld de stoelhoogte laten verstellen? Dat is mogelijk! Wil je meer ondersteuning voor de rug? Dat kan! Of heb je behoefte aan een ‘captain’s chair’ die kan draaien voor een comfortabele instap? Ook dat is mogelijk. Uiteraard kun je ook ‘standaard’ extra’s bestellen zoals een wandelstok houder, een beenkleed of regenhoes om het voertuig buiten te stallen. Kun je een optie niet vinden? Neem dan contact met ons op!

 

Accu balanceren of upgraden

De scootmobielen die je tegenwoordig kunt kopen werken op elektriciteit. Er is hiervoor een accu aanwezig die je gewoon thuis kunt opladen. Dit betekent nooit naar het pompstation, altijd een volgeladen accu wanneer je van huis bent, milieuvriendelijk en lekker stil rijden. Als je verwacht meer kilometers te gaan rijden dan je met de standaard accu kunt afleggen, overweeg dan om een meer krachtige accu te laten installeren bij aankoop. Dit kan ook later omdat we ook onderhoud en reparatie uitvoeren aan scootmobielen, maar dan betaal je voor twee accu’s waarvan je er één niet nodig hebt. Mocht je merken dat de actieradius na verloop van tijd minder wordt, dan is de accu balanceren een kosteneffectieve optie om de aanschaf van een nieuwe (dure) accu uit te stellen. We zorgen er dan voor dat de cellen optimaal werken, wat de levensduur en uithoudingsvermogen flink kan verbeteren. Je kunt dit allemaal vanuit je eigen huis in Leiden regelen omdat we een eigen haal- en breng service aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden voor scootmobiel onderhoud en reparatie.

 

Een scootmobiel kopen of leasen in Leiden

Nu weet je ondertussen al heel wat over scootmobielen kopen, maar we hebben nog één onderwerp niet behandeld en dat is de betaling. Zelfs met onze goedkope prijzen zal het voor velen een flinke investering zijn. Daarom bieden we naast online betalen met iDeal of pinnen in onze winkel ook twee opties voor betalen in termijnen. Als eerste kun je een scootmobiel leasen, je spreidt de kosten dan over 1 tot 6 jaar. Zo kan de maandprijs tot enkele tientjes dalen. Je moet dan wel rente betalen, maar als je niet eerst het volledige bedrag wilt of kunt sparen dan is leasen zeker een optie om te overwegen. Wil je liever niet vastzitten aan een langlopende lening en toch graag snel een keuze maken? Dan kan IN3 ideaal zijn. In dit geval betaal je bij aankoop een derde van het bedrag, de volgende maanden volgt de rest. Dit kan je die extra ruimte bieden om enkele persoonlijke aanpassingen direct bij aanschaf door te voeren. Of misschien heb je nog andere kosten waar je graag wat geld voor achter de hand houdt. Wij kunnen niet in jouw portemonnee kijken, we kunnen wel hulp bieden met een betaaloptie die aansluit op jouw persoonlijke budget. Een scootmobiel op maat betekent ook betaling op maat!