Scootmobiel kopen in Nieuwkoop / Zevenhoven / Nieuwveen

Voor de beste dealer van scootmobielen in Nieuwkoop, Zevenhoven, en Nieuwveen hoef je niet eens de deur uit! Niet alleen vind je in onze webshop de beste merken tegen de goedkoopste prijzen, we bieden ook nog eens veel meer mogelijkheden dan alleen maar standaard modellen om zo een heuse maatwerk scootmobiel te kopen. Neem het niet van ons aan, bekijk het zelf in onze webshop. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Dan staan we voor je klaar, via mail, telefoon of in onze winkel.

 

scootmobiel kopen Nieuwkoop Zevenhoven Nieuwveen

 

Meer keuze dan je voor mogelijk zult houden

Geen van onze klanten is hetzelfde, en dat maakt het juist interessant. Wij leveren daarom scootmobielen die uitblinken in veelzijdigheid. Merken als IVA, BTC, Scooty en Move zijn niet alleen goedkoop in aanschaf, ze zijn ook eenvoudig uit te breiden. Dan is er nog Nipponia met een model dat bijna vanaf de grond af te bouwen is, precies zoals het aansluit op jouw voorkeuren. We leveren maatwerk scootmobielen in Nieuwkoop, Zevenhoven, en Nieuwveen, bekijk direct onze collectie online of maak een afspraak om langs te komen in de winkel.

Welke scootmobiel past bij jou?

Net zoals seniorenbedden of toiletten vaak hoger zijn, is dit ook mogelijk met een scootmobiel. Wij kunnen namelijk de zithoogte verstellen, het is zelfs mogelijk om een zetel die kan draaien te installeren. Dat maakt de instap eenvoudiger en veiliger. Zo zijn er nog meer extra opties om de rijervaring helemaal naar jouw wensen en mogelijkheden te configureren. Ook zijn er opties die het rijcomfort zullen verhogen, denk aan handverwarming of een praktische wandelstok houder. De extra grote accu is een aanrader voor iedereen die grotere afstanden wil afleggen zonder bij te laden. Bekijk alle extra’s in de webshop en stel een scootmobiel op maat samen!

 

Betalen zoals het past bij jouw portemonnee

Een goede scootmobiel kan ook goedkoop zijn, dat bewijzen onze prijzen. Maar het blijft natuurlijk een flinke investering in één keer. Je kunt pinnen in de winkel of online betalen via iDeal, wellicht kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten via de WMO of PGB. Kom je niet helemaal uit met de kosten? Dan kun je wellicht een scootmobiel leasen, dit betekent betalen in termijnen met vaste, lage kosten per maand. Wil je graag die extra zware accu maar is die nét iets te duur voor je? Dan kan IN3 uitkomst bieden, dit is een manier om in drie termijnen te betalen zonder extra rente. Bekijk alle opties op de website.

 

Veiligheid voorop in Nieuwkoop, Zevenhoven, en Nieuwveen

Een scootmobiel wordt voor de wet als een gehandicaptenvoertuig gezien. Dit betekent dat je er geen rijbewijs voor nodig hebt, zelfs geen bromfietsrijbewijs zoals dit met een brommobiel verplicht is. Toch kun je snelheden tot wel 25 km/u halen, dan moet je wel op de hoogte zijn van alle verkeersregels. Voor extra veiligheid kun je kiezen voor bediening met de duim of met de voet. Informeer ook naar de mogelijkheden voor enkele scootmobiel rijlessen in Nieuwkoop, Zevenhoven, en Nieuwveen.