Scootmobiel kopen in Nijmegen

Wat is jouw favoriete vervoermiddel in Nijmegen? Met de bus of taxi ben je afhankelijk van anderen, met de auto rijden brengt veel vaste kosten met zich mee, fietsen is ook niet voor iedereen de beste optie. Je kunt ook een Scootmobiel kopen in Nijmegen, dit is een voertuig dat zeker niet alleen geschikt is voor mensen die gehandicapt zijn. Sterker nog, juist personen die wat minder mobiel zijn maar wel behoefte hebben aan een steuntje in de rug zullen baat hebben bij dit ‘gehandicaptenvoertuig’. Naast kopen kun je bij ons ook een scootmobiel leasen en adviseren bij een WMO of PGB traject. Lees verder op Scootmobiel Belang voor meer informatie over onze scootmobielen of kijk direct in onze webshop.

Scootmobielen helpen iedereen op weg

Mobiliteit is van groot belang voor een mens. Gaan en staan waar je wilt, wanneer je dit wilt. Dit verklaart het succes van scootmobielen. Het stelt iedereen in staat om zelfstandig deel te nemen aan het (sociale) verkeer. Iedereen van zestien jaar of ouder mag op deze vervoermiddelen rijden, hoewel het een gehandicaptenvoertuig betreft hoef je geen beperking te hebben om hier gebruik van te maken. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt, want een rijbewijs is niet nodig. Een tenaamstelling en een WA-verzekering is alles wat je nodig hebt.

 

Wij leveren meerdere populaire merken scootmobielen waaronder IVA, Move, BTC en Scooty. Die hebben zich ruimschoots bewezen en kosten niet meer dan nodig is. Je kunt op basis van een standaard model namelijk zelf kiezen welke extra’s passen in jouw situatie. Maak je veel kilometers? Dan kunnen we een grotere accu plaatsen met een verhoogde actieradius. Een beschermhoes, beenkleed of een wandelstokhouder; het is allemaal mogelijk. Zo betaal je alleen voor de features waar je echt gebruik van zult maken. Onze merken en modellen kunnen doorgaans tot ongeveer 25 km/u rijden, met een langzame stand voor op de stoep en in de winkel. Dat schiet lekker op dus!

 

Aangepaste scootmobiel in Nijmegen kopen

Omdat er veel klanten zijn met speciale wensen is het mogelijk om een scootmobiel te kopen in Nijmegen die nog meer opties biedt op het gebied van beperkingen en andere zaken. Zo kunnen we een stoel plaatsen die meer ondersteuning biedt in vergelijking met het standaard model. De optionele kapiteinsstoel kan draaien wat in- of uitstappen eenvoudiger maakt. Personen met gewrichtsproblemen kunnen baat hebben met een duimbediening of bediening met een voetpedaal in plaats van de standaard handgreep. Wij denken graag mee, voor iedereen is een passende oplossing te bedenken.

 

Betaalopties in Nijmegen

Hoewel we ons best doen om de prijzen betaalbaar te houden zal een scootmobiel kopen niet voor iedereen even eenvoudig zijn. Wanneer je geen ondersteuning kunt krijgen vanuit de gemeente dan bieden we nog een aantal andere opties om te betalen.

 

  • In de winkel: Je kunt komen pinnen in onze zaak, die gevestigd is in Alphen aan den Rijn. Hier is het ook mogelijk om op afspraak een proefrit te maken.
  • In de webshop: Omdat we klanten door heel Nederland bedienen kun je uiteraard ook betalen in onze webshop. Dit gaat snel en veilig, kies de opties die je wilt hebben en reken direct af.
  • In drie termijnen: Zou je graag een accessoire extra bestellen of zit je even krap bij kas? Dan bieden we IN3 aan, een betaaloptie waarbij je in drie termijnen kunt betalen zonder extra rente.
  • Scootmobiel leasen in Nijmegen: Spreid je liever de kosten nog verder? Dan kun je ook kiezen voor een scootmobiel leasen, dit staat voor kopen op afbetaling. Je kiest in dit geval zelf voor een periode van 12 tot 72 maanden waarmee je tot slechts enkele tientjes per maand hoeft te betalen.

 

Bekijk alle mogelijkheden op onze website of neem contact op voor meer informatie.

 

WMO en PGB, wat is er mogelijk?

Wanneer je in aanmerking komt voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning is het mogelijk om (een deel van) de kosten vergoed te krijgen. Met het Persoonsgebonden Budget bepaal je zelf welke voorziening je aanschaft zoals een scootmobiel, we kunnen desgewenst een vrijblijvende offerte opstellen om de aanvraagprocedure te versnellen.

 

Levering, onderhoud en reparatie

Wij leveren door heel Nederland en hebben diverse servicecentra waar we onderhoud en reparatie uitvoeren. Met onze pickup & return service hoef je op geen enkel moment zelf de deur uit. Kies een scootmobiel in onze webshop, laat deze aan huis bezorgen en maak indien later een afspraak voor service en onderhoud. Zo kunnen we naast herstel en controles ook de accu balanceren. Dan kun je langer vooruit met de accu en hoef je minder vaak bij te laden. Zo kunnen we ook op afstand onze klanten op weg helpen én houden.