Scootmobiel kopen in Rotterdam

Als één van de grootste steden in Nederland is Rotterdam een dynamische gemeente waar veel gebeurt. Dit geldt ook voor het verkeer, hoewel er volop keuzes voor vervoer zijn laten ze vaak te wensen over. Met een scootmobiel kopen in Rotterdam neem je persoonlijk vervoer in eigen hand. Minder regels dan met een auto en je bent niet afhankelijk van een taxi service of mensen in je omgeving. De kosten vallen reuze mee dankzij onze scherpe prijzen en opties. Denk aan IN3 betalen of een tegemoetkoming via WMO of op basis van een PGB. Ontdek alle voordelen van scootmobielen kopen of leasen op deze pagina van scootmobielbelang, of ga direct naar de webshop voor alle opties.

Moeite met kiezen? Lees dit eerst!

Er zijn heel goedkope scootmobielen die snel problemen kunnen opleveren, er zijn ook zeer luxe gehandicaptenvoertuigen met meer opties dan je ooit zult gebruiken. Wij hebben bewust gekozen voor een diverse aanbod waarbij prijs / kwaliteit verhouding voorop staat. Zo betaal je nooit teveel en behoud je de vrije keuze in merk en model. Zo leveren wij populaire merken scootmobielen in Rotterdam zoals Move, Scooty, BTC en IVA. Alle modellen zijn naar wens uit te breiden met extra opties. Voor een echte maatwerk scootmobiel hebben we Nipponia modellen in ons assortiment opgenomen die meer mogelijkheden bieden dan andere merken.

 

Een aangepaste scootmobiel kopen in Rotterdam

Voor de wet vallen scootmobielen onder de gehandicaptenvoertuigen. Dit betekent overigens niet dat je zelf ook een handicap moet kunnen aantonen voordat je een scootmobiel koopt. Een minimumleeftijd van 16 jaar of ouder is voldoende, een rijbewijs is niet vereist. Het voertuig moet op naam worden gezet en je zult een WA-verzekering moeten afsluiten. Dat is eigenlijk alles, verder heb je enorm veel vrijheid en keuzemogelijkheden. Zo is het mogelijk om de zitting aan te passen. Denk aan meer steun in de rug, een andere hoogte of een draaibare zetel wat de instap eenvoudiger maakt. De handbediening kunnen we aanpassen naar bediening met de duim of voet. Ook eenvoudige aanpassingen zoals een accu met meer capaciteit of een wandelstokhouder kunnen we verzorgen. Dit is direct bij aanschaf mogelijk of later wanneer dit van toepassing is. Bespreek de mogelijkheden gerust met ons team.

 

Kom je in aanmerking voor WMO of PGB?

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning is in het leven geroepen om kwetsbare mensen in de samenleving een steuntje in de rug te geven. Dit kan met middelen of met een geldbedrag zijn. Zo is er het PGB, wat staat voor Persoonsgebonden Budget. Je kunt via de gemeente een traject opstarten voor deze subsidies. Wanneer er gevraagd wordt naar een offerte of prijsberekening kunnen we die verzorgen, neem hiervoor gerust even contact met ons op. Ook zonder WMO of PGB zijn er mogelijkheden om betaalbaar een scootmobiel te kopen in Rotterdam.

 

Betaalopties voor iedereen

Wij doen ons best om scherpe prijzen te hanteren voor onze scootmobielen, en modellen te kiezen die veel waar voor hun geld bieden. Mocht je niet in aanmerking komen voor een subsidie, ook dan zijn er diverse mogelijkheden om een scootmobiel te kopen of leasen in Rotterdam. Naast pinnen bij ons op de zaak is het mogelijk om direct het gehele bedrag te voldoen via de webshop. IDeal werkt met vrijwel alle banken in Nederland en is heel veilig. Zou je graag een wat luxer model bestellen of een aanpassing laten doorvoeren? Met IN3 is het mogelijk! We delen het volledige bedrag door drie zodat je over een periode van enkele maanden kunt betalen. Zou je graag de kosten verder spreiden? Ook dat is mogelijk met een scootmobiel leasen. Dit is niets anders dan kopen op afbetaling, voor een periode van 12 tot wel 72 maanden. Daarmee wordt het maandtarief aanzienlijk lager, in dit geval is er wel een rente van toepassing. Kortom, voor iedere beurs en bestedingspatroon hebben wij een passende oplossing. Bekijk direct alle mogelijkheden.

 

Onderhoud en reparatie van scootmobielen

Tegen een vast bedrag leveren we het gehandicaptenvoertuig aan huis. Dat bespaart al direct heel wat kopzorgen. Maar onze dienstverlening stopt niet na levering, ook voor reparatie en onderhoud in Rotterdam kun je bij ons terecht. Of beter gezegd, wij komen langs, halen de scootmobiel op en zullen deze na de werkzaamheden weer terugbrengen. Naast schadeherstel of normaal onderhoud kunnen we ook aanpassingen verrichten of de accu balanceren. Zo kan de levensduur van de accu aanzienlijk verlengd we worden wat weer kosten zal besparen. Ook kun je meer kilometers rijden op één acculading. Hoe dit werkt leggen we graag uit, neem contact op met onze werkplaats voor onderhoud, zowel binnen of buiten de garantie.