Scootmobiel kopen in Tilburg

Als je voortaan niet meer afhankelijk wilt zijn van de bus, taxi of vrienden die je een lift geven, dan kan een scootmobiel kopen in Tilburg dé oplossing zijn. Dit geldt ook voor personen die nu (nog) gebruik maken van de auto, fiets of scooter maar dit niet langer prettig of verantwoord vinden. Hoewel het officieel aangemerkt wordt als ‘gehandicaptenvoertuig’ hoef je niet gehandicapt te zijn om op scootmobielen te mogen rijden. Sterker nog, je hebt niet eens een rijbewijs nodig! Wat je moet weten over deze voertuigen en hoe je een scootmobiel kunt kopen of leasen in Tilburg lees je op deze pagina van scootmobiel belang. Of breng direct een bezoek aan onze webshop en stel jouw maatwerk voertuig samen.

Een gehandicaptenvoertuig voor iedereen

Iedereen in Nederland heeft het recht om te gaan of staan waar ze dit willen. Maar als je slecht ter been bent, of je hebt bijvoorbeeld verminderd zicht waardoor autorijden gevaarlijk wordt, wat moet je dan? Met een scootmobiel neem je controle over jouw persoonlijke vervoer én je eigen leven. Je hebt er geen rijbewijs voor nodig, een kenteken en WA-verzekering is al voldoende. Wat betreft de prijs valt het ook nog mee, als je besluit om een scootmobiel te leasen kun je de kosten zelfs spreiden over meerdere jaren. Omdat het in principe dus een gehandicaptenvoertuig betreft, zullen gebruikers afwijkende wensen hebben. Merken als IVA, BTC, Scooty en Move maken kwalitatief hoogwaardige voertuigen met een bescheiden prijskaartje. Daarbij is er nog volop ruimte voor persoonlijke aanpassingen.

 

Een maatwerk scootmobiel kopen in Tilburg

Als je kiest voor onze aanpasbare scootmobiel dan kun je nog meer opties kiezen. Die kunnen te maken hebben met verhoogd rijcomfort zoals een overkapping of een wandelstokhouder, er zijn ook opties voor mensen die wel degelijk een (lichte) beperking hebben. Zo is het mogelijk om een stoel te installeren die kan draaien voor een fijnere in- en uitstap. Ook kunnen we een zetel plaatsen die de lendenen beter ondersteunt. De meeste van deze opties kun je direct in onze webshop kiezen. In onze winkel in Alphen aan den Rijn is het mogelijk om een proefrit te maken. Is dit niet mogelijk? Neem dan contact op voor alle mogelijkheden.

 

Betaalopties

Er zijn verschillende manieren om te betalen voor het voertuig van jouw keuze. Wellicht kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning vanuit WMO of het PGB. Lees verder voor meer informatie over deze regeling. Daarnaast bieden wij opties voor ieder budget:

 

  • Scootmobiel kopen: Naast pinnen bij ons in de winkel kun je veilig en vertrouwd betalen met iDeal in onze webshop. Kies een model, selecteer de gewenste personalisaties en reken direct af. Je betaalt dan gewoon via de eigen bank.
  • Scootmobiel leasen: Wil je liever de kosten spreiden over een langere termijn? Met een scootmobiel leasen kun je betalen in 12 tot wel 72 maanden. Wanneer je bijvoorbeeld de spaarrekening niet wilt aanspreken. Hiervoor is een BKR toetsing vereist, er komt ook rente bij. Wij werken met een gerenommeerde kredietverstrekker, vooraf krijg je volledig inzicht in de maandelijkse kosten.
  • IN3 betalen: Een optie tussen kopen en leasen is IN3 betalen. Dit is een uitgestelde vorm van betalen die je in staat stelt om snel te beslissen. We delen het volledige aankoopbedrag in drie gelijke delen en je rekent het eerste deel direct af bij bestelling. De volgende maanden betaal je het resterende bedrag af zonder rente of BKR toetsing.

 

Meer weten over alle betaalmogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor alle details.

 

Kom je in aanmerking voor WMO / PGB?

Wanneer je om persoonlijke redenen wilt beschikken over passend vervoer, dan kun je een aanvraag indienen bij de gemeente Tilburg voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Zij bepalen dan of je een voertuig toegekend krijgt of deze zelf mag kopen op basis van het Persoonsgebonden Budget. We kunnen desgewenst een vrijblijvende offerte uitbrengen om dit proces te versnellen. Anders is gespreid betalen altijd nog een optie.

 

Levering, onderhoud en reparatie

Het is niet nodig om de scootmobiel voor gebruik in Tilburg bij ons in Alphen aan den Rijn op te halen. We leveren namelijk door heel Nederland tot aan de deur, gebruiksklaar! Ook onderhoud en reparatie kunnen we verzorgen op basis van een pickup & return service. Zo hoef je voor schadeherstel, het uitvoeren van reparaties en periodiek onderhoud de deur niet uit. Een praktische tip voor onderhoud is de accu balanceren. Dan worden de accucellen optimaal gekalibreerd wat meer kilometers op één lading kan betekenen en je de kosten voor een nieuwe accu kan besparen. Maak een afspraak met onze werkplaats voor alle onderhoudswerken aan jouw scootmobiel.