Scootmobiel kopen in Woerden

Wat is het ideale vervoermiddel in Woerden? Voor sommige mensen is dit de auto of het openbaar vervoer. Steeds meer senioren kiezen voor een scootmobiel kopen in Woerden en omgeving. Overigens zijn het niet alleen oudere personen of mensen met een beperking. Hoewel deze vervoermiddelen onder de gehandicaptenvoertuigen vallen, mag iedereen van zestien jaar of ouder hierop rijden. Met de trendy modellen van tegenwoordig en opties voor maatwerk is het de ideale wijze om jezelf te verplaatsen in de omgeving. Wat er mogelijk is en welke diensten we leveren kun je op deze pagina lezen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze helpdesk.

scootmobiel kopen woerden

Welke scootmobielen kun je kopen in Woerden?

Het is helaas niet rijk bezaaid met gespecialiseerde winkels in de nabije omgeving. De keuze is beperkt en de expertise ontbreekt. Je kunt een afspraak maken en bij ons langskomen in Alphen aan den Rijn, dan kun je ook direct een proefrit maken. Het is ook mogelijk om lekker comfortabel thuis onze webshop te bezoeken, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dan zie je direct de merken en modellen die we leveren, en wat de opties per model zijn. Zo leveren we top merken zoals IVA, BTC, Nipponia, Move en Scooty. Niet alleen omdat ze betaalbaar zijn en een hoge kwaliteit leveren, maar ook omdat ze meer opties bieden als andere merken. Zo betaal je niet voor wat de fabrikant je wil verkopen, je kunt een scootmobiel kopen die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Wat is er mogelijk met een scootmobiel?

Scootmobielen behoren tot de gehandicaptenvoertuigen. Daarmee is het niet verplicht om een rijbewijs te halen, wat de drempel aanzienlijk verlaagt. De snelheid is doorgaans in te stellen op een langzame stand voor op de stoep en in de winkel. Daarnaast kun je schakelen naar een snelle stand om vlot op de weg of het fietspad te rijden. De merken die wij verkopen kunnen tot wel 25 km/u rijden. Er zijn modellen op vier wielen met een wat lagere instap en optimale wegligging, of wendbare driewielers. De laatste categorie is momenteel het meest in trek, ze lijken op scooters met drie wielen. Om er echt jouw voertuig van te maken kun je kiezen voor diverse aanpassingen. Zo kan de zithoogte worden aangepast, het is mogelijk om een stoel met betere lendensteun te installeren, er is zelfs een draaibare stoel leverbaar wat de instap eenvoudiger maakt. Daarnaast kun je ook kiezen voor duimbediening in plaats van een gashendel waar je aan moet draaien, of laat een voetrem plaatsen. In de webshop kun je een scootmobiel naar wens bestellen, of neem contact op voor persoonlijk advies.

 

Onderhoud van scootmobielen

Na aankoop sta je er gelukkig niet alleen voor. Zo kunnen we na de scootmobiel kopen je ook in Woerden service bieden. Het is niet nodig om naar onze werkplaats te rijden, we kunnen het voertuig namelijk ophalen en retour brengen. Dan kunnen we onderhoud plegen en reparaties uitvoeren zoals de accu balanceren. Dit houdt in dat we de energiecellen in de batterij weer optimaal laten werken. Dit kan voordeel bieden als de accu na verloop van tijd sneller leeg trekt. Het is dus niet nodig om direct een nieuwe accu te kopen. We helpen je graag de kosten per kilometer laag te houden.

 

Scootmobiel kopen of leasen in Woerden

Niet alleen bieden we volop manieren om een voertuig op maat samen te stellen, ook bij het betalen kun je kiezen uit diverse opties. Wil je graag betalen in de winkel? Geen probleem, je kunt gewoon bij ons komen pinnen. Het is ook mogelijk om direct online te betalen met iDeal, dat is veilig en snel. Kom je niet helemaal uit met je budget? Dan moet je zeker even kijken naar onze IN3 betaaloptie. Je betaalt dan slechts een derde bij aanschaf en in de volgende twee maanden betaal je de rest af. Dit is geen lening, je betaalt geen extra rente en er is geen BKR toetsing van toepassing. Dit is wel het geval bij een scootmobiel leasen, een optie die wij ook aanbieden. Zo betaal je in 12 tot wel 72 maanden, waarmee de kosten gespreid worden over een langere termijn. Dit gaat via een erkende geldverstrekker voor optimale zekerheid.

 

WMO en PGB

Als laatste willen we zeker even de WMO en PGB noemen. Deze afkortingen staan voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Persoonsgebonden Budget, je kunt deze subsidies aanvragen via de gemeente. Als je hiervoor in aanmerking komt dan kun je met flinke korting een scootmobiel kopen. Mocht je hier een offerte of prijsopgave voor moeten overleggen, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag om deze aanvraag in goede banen te leiden.