Scootmobiel kopen in Zoetermeer

Wordt het tijd om de omgeving veilig en comfortabel te gaan verkennen? Dan kun je een scootmobiel kopen in Zoetermeer waarmee je kunt gaan winkelen, vrienden kunt bezoeken of in de vrije natuur kunt rijden. De vrijheid om te gaan en staan waar je wilt is een groot goed, daarom kies je voor een gehandicaptenvoertuig waar je alle kanten mee uit kunt. Toch hoef je niet gehandicapt te zijn om op scootmobielen te mogen rijden, iedereen van zestien jaar of ouder mag zonder rijbewijs gebruik maken van deze voertuigen. Wil je een scootmobiel kopen in Zoetermeer maar weet je niet waar je terecht kunt? Je hebt al de goede website gevonden, lees snel verder voor meer informatie.

 

scootmobiel kopen zoetermeer

Scootmobiel kopen in Zoetermeer

Wat betreft gespecialiseerde winkels is de spoeling helaas dun in Zoetermeer en omgeving. Je kunt langskomen bij ons filiaal in Alphen aan den Rijn, of kijk in onze webshop. Wil je een proefrit maken? Dan kun je contact opnemen en even langskomen. Het is ook mogelijk om alles direct te regelen in onze webshop. We hebben ons best gedaan om je alle opties te geven zodat je een scootmobiel kunt kopen die helemaal past bij jouw wensen en behoeften. Als je er met al deze mogelijkheden niet uitkomt bel of mail onze medewerkers, die helpen je graag verder!

Wat is er zoal mogelijk?

In de eerste plaats kun je kiezen uit meerdere populaire merken zoals Nipponia, Move, IVA en BTC. Wat maakt deze merken zo populair? Omdat ze een goede kwaliteit leveren voor een schappelijke prijs. Je kunt namelijk beter niet voor de goedkoopste optie gaan, want daar haal je doorgaans alleen maar problemen mee in huis. Daarnaast is het ook verspilling om een luxe merk te kopen met opties waar je misschien helemaal geen behoefte aan hebt. Omdat je beter een scootmobiel kunt kopen die speciaal afgestemd is op jouw leefstijl en lichaam, bieden wij de mogelijkheid om een basismodel te bestellen met een enorm breed scala aan opties. Denk bijvoorbeeld aan een ‘captain chair’, dit is een stoel die kan draaien wat instappen veel prettiger maakt. Heb je behoefte aan meer ondersteuning? Hier zijn speciale zetels voor die we direct voor je kunnen installeren.

 

Maak er echt jouw voertuig van

Het gaat verder dan mobiliteit opties. Zo kun je met een USB-aansluiting een mobiele telefoon of navigatiesysteem opladen, met LED verlichting heb je beter zicht in het donker en je kunt een extra krachtige accu laten installeren. Zo rijd je vele kilometers verder zonder bij te laden, wat toch een stukje extra zekerheid biedt. Mocht je merken dat de actieradius terugloopt, dan kunnen we voor een redelijk bedrag de accu balanceren. Zo bespaar je kosten op een nieuwe accu. Wat betreft onderhoud en reparatie van jouw scootmobiel zijn er nog meer opties waar je verderop meer over kunt lezen.

 

Betaalmogelijkheden

Net zoals we flexibel zijn in opties voor jouw voertuig, bieden we ook verschillende vormen van betaling aan. In de eerste plaats kun je direct online betalen met iDeal, dat is heel eenvoudig én veilig. Verder kun je ook bij ons in de winkel komen pinnen als je dat fijner vindt, we zijn uiteindelijk een ‘echte’ winkel. Je mag hier ook een proefrit komen maken. Een scootmobiel leasen is eveneens mogelijk. Kies zelf de looptijd, die kan variëren van 12 maanden tot 6 jaar. Je betaalt in dit geval iedere maand een kleiner bedrag met behoud van de vrije keuze in voertuig en opties. Het gehandicaptenvoertuig is ook helemaal jouw eigendom, het is dus niet hetzelfde als huren. Als je niet gebonden wilt zijn aan een langdurig leasecontract, maar direct alles betalen toch een beetje veel van het goede vindt, dat is er nog de IN3 optie. Je kunt dan de rekening in drie termijnen van een maand betalen, wat je precies de ruimte geeft om toch die krachtige accu of een regenhoes erbij te bestellen. Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden op onze website.

 

Onderhoud en reparatie

Voor scootmobiel onderhoud en reparatie in Zoetermeer hoef je de deur niet uit, we kunnen namelijk jouw voertuig ophalen en brengen als je dit wilt. We adviseren een periodieke controle uit te laten voeren zodat je iedere dag veilig en verantwoord kunt rijden. Naast de accu balanceren en onderhoud verrichten kunnen we ook extra opties installeren wanneer dit beter aansluit op jouw behoeften. Mocht je in aanmerking komen voor WMO of een PGB, dan kun je (een deel van) de kosten voor jouw scootmobiel in Zoetermeer vergoed krijgen. Als je hier nog vragen over hebt, of je moet een prijsopgave overleggen, neem dan even contact op met onze klantenservice.