Scootmobiel merken

In Nederland vind je verschillende scootmobiel merken. Denk aan Afikim, IVA, BTC, Scooty, Move, Nipponia, Handicare , Invacare , Meyra Ortopedia , Sunrise medical , Vermeiren, Strider, Sterling, en nog een heleboel anderen.

Zit er verschil tussen de merken? Ja zeker, maar vooral op het gebied van prijs en naamsbekendheid. Er zijn een aantal scootmobiel merken die wat de prijs/kwaliteitverhouding er flink bovenuit stijgen, en daar willen we hier graag dieper op ingaan.

IVA, BTC, Scooty, Move, Kymco, en Nipponia vallen op


De gehandicaptenvoertuigen van IVA, Kymco, BTC, Scooty, Move, en Nipponia vallen op. Deze merken zetten zeer moderne driewielers en vierwielers op de markt waarbij een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding wordt neergezet. Voor weinig geld kun je dus ook een mooie en goede scootmobiel kopen!

Waar veel mensen naar op zoek zijn, en wat deze merken ook bieden naast een lage prijs, is een goede accu met een lange levensduur, en een vervoersmiddel die lekker snel kan rijden.

De modellen met 3 wielen van deze merken (IVA, BTC, Scooty, Move, en Nipponia) kunnen in veel gevallen zelfs 25 kilometer per uur halen! Zo kun je veilig deelnemen aan het verkeer doordat het snelheidsverschil met andere weggebruikers veel kleiner wordt. De modellen met 4 wielen rijden gemiddeld 15 kilometer per uur, en dat is ten opzichte van de bekende scootmobiel merken alsnog een snelheidswinst van 20%.

Hierbij een indruk van de merken

Hieronder tonen we je een aantal foto’s om een indruk te geven wat de merken maken en produceren.

btc scootmobiel 3 wielen
BTC
nipponia aanpasbare scootmobiel
NIPPONIA
move scoot mobiel 4 wielen
MOVE
iva scootmobiel 4 wielen
IVA
kymco scootmobiel
KYMCO
scooty scootmobiel 3 wiel
SCOOTY